B.rush_04.jpg
 

Veel gestelde vragen

Vaak worden ons de dezelfde vragen gesteld over de B.R.U.S.H. Deze hebben we op een rijtje gezet met daarbij de antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust CONTACT op.

Hoe kan ik mijn B.R.U.S.H. het beste onderhouden?

  1. Maak de borstel regelmatig schoon, bijvoorbeeld 1x in de week. Dit is hygiënischer en zorgt voor een langere levensduur.

  2. Controleer of de stekker uit het stopcontact en de borstel afgekoeld is.

  3. Veeg het vuile gedeelte vervolgens schoon met een vochtige en zachte doek, niet schrobben.

  4. Gebruik geen schurend reinigingsmiddel, omdat dit de coating kan beschadigen.

  5. Zorg ervoor dat de borstel droog is voordat je hem weer gaat gebruiken.

Hoeveel olie en keratine wordt er verwerkt per borstel?

De verfleverancier mengt de Macadamia olie, Argan olie en Keratine ( ongeveer 2% van het totale gewicht van de verf ) in de verf en spuit vervolgens de verf op de aluminium cilinder. Deze spuitbewerking duurt ongeveer 2 weken.

Hoe lang gaat de olie mee en kan ik deze bijvullen?

Je kunt de olie niet bijvullen omdat deze verwerkt is in de lak van de aluminium cilinder. Na 4000 keer gebruiken is de functie er nog steeds, maar deze zal geleidelijk steeds minder worden. Bij 2 keer per dag de B.R.U.S.H. gebruiken, heb je langer dan 5 jaar plezier van deze warmteborstel.

Weten jullie zeker dat er oliën in de verf zitten?

Natuurlijk zitten deze erin. Hieronder vind je een SGS-rapport* dat dit bewijst. De verf wordt gemengd met keramiek, olie en basische verf.

Olie+in+borstel.jpg

De rode lijn vertegenwoordigt het spectrum van notenolie. De blauwe lijn geeft de gemengde verf weer. De verschillende overlappende delen laten zien dat de gemengde verf hetzelfde meetniveau heeft als de olie.

* S.G.S. staat voor Société Générale de Surveillance (Frans voor: Algemene inspectiemaatschappij), een wereldwijde aanbieder van inspectie-, verificatie- en certificatie-diensten.

 

 

B.R.U.S.H.+30-40+ZW.jpg
B.RUSH-model.jpg